Flevo Campus Meet-Updag

Camera filmt bespreking tussen vier personen

De Flevo Campus Meet-Updag komt eraan! Op woensdag 14 april zenden we een livestream uit waarin we met experts ingaan op belangrijke voedselonderzoeken en -ontwikkelingen binnen Flevo Campus. Kom je ook?

Wat zijn Flevo Campus Meet-Ups?

Flevo Campus ontwerpt het stedelijk voedselsysteem van de toekomst. We faciliteren onderzoek en organiseren digitale en fysieke bijeenkomsten waar voedselexperts uit binnen- en buitenland bij elkaar komen om onderzoeken en ontwikkelingen te bespreken. Dit doen we het hele jaar door, en één dag per jaar komen we samen voor een digitale Meet-up ‘marathon’: de Meet-Updag. Op 14 april komt een vijftal onderwerpen (waaronder wijnteelt in Flevoland en aquafarming) aan bod en spreken we verschillende experts (van boeren tot onderzoekers tot beleidsmakers). Als kijker kun je al je vragen afvuren op deze experts.

Als je je aanmeldt via dit formulier, blijf je op de hoogte van alle programma-updates. Je ontvangt achtergrondinformatie bij de meet-ups (interviews, onderzoeken) én je krijgt kort van tevoren een handige meekijklink in je mail. Voor de organisatie is het prettig om te weten wie er meekijken. De Meet-Updag van vorig jaar kun je hier terugkijken.