Denk mee met StrandLAB

Mensen voeren diverse activiteiten uit

Wat vind jij van StrandLAB Almere? Hoe wil je betrokken worden bij StrandLAB of heb je nog ideeën? StrandLAB is nieuwsgierig naar jou mening. Het invullen van de enquête kost je maar een paar minuten. Alvast dank voor het meedoen!

Naar de enquête

Nog even over StrandLAB

StrandLAB Almere wil eraan bijdragen dat het Almeerderstrand en omgeving een bruisend gebied wordt. Een plek die voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk is. Die Almere als culturele bestemming op de kaart zet. StrandLAB test nu al ongeveer 2,5 jaar lang samen met kunstenaars, ondernemers, bewoners en bezoekers wat het beste past bij het gebied. Ze onderzoeken ook hoe er een ‘buitenlaboratorium voor cultuur’ op het strand kan ontstaan.

Zo ging dit jaar bijvoorbeeld Atelier StrandLAB open. Dit is de nieuwe plek voor onderzoek en testen. In de zomer hebben verschillende makers het atelier al uitgebreid getest. Ze maakten proefontwerpen en proefvoorstellingen (try-outs). Ook organiseerden StrandLAB workshops, inspiratiebijeenkomsten, een winterschool, een webserie, wandelingen, theatervoorstellingen en nog veel meer. Door corona deden ze dit soms online en soms op het strand met een klein aantal mensen.