Selecteer een pagina
Home 5 Nieuws 5 Cultuur en Toerisme 5 Denk mee met StrandLAB

Denk mee met StrandLAB

Wat vind jij van StrandLAB Almere? Hoe wil je betrokken worden bij StrandLAB of heb je nog ideeën? StrandLAB is nieuwsgierig naar jou mening. Het invullen van de enquête kost je maar een paar minuten. Alvast dank voor het meedoen!

Naar de enquêteNieuw venster icoon

Nog even over StrandLAB
StrandLAB Almere wil eraan bijdragen dat het Almeerderstrand en omgeving een bruisend gebied wordt. Een plek die voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk is. Die Almere als culturele bestemming op de kaart zet. StrandLAB test nu al ongeveer 2,5 jaar lang samen met kunstenaars, ondernemers, bewoners en bezoekers wat het beste past bij het gebied. Ze onderzoeken ook hoe er een ‘buitenlaboratorium voor cultuur’ op het strand kan ontstaan.

Zo ging dit jaar bijvoorbeeld Atelier StrandLAB open. Dit is de nieuwe plek voor onderzoek en testen. In de zomer hebben verschillende makers het atelier al uitgebreid getest. Ze maakten proefontwerpen en proefvoorstellingen (try-outs). Ook organiseerden StrandLAB workshops, inspiratiebijeenkomsten, een winterschool, een webserie, wandelingen, theatervoorstellingen en nog veel meer. Door corona deden ze dit soms online en soms op het strand met een klein aantal mensen.

Agenda

Er staan op het moment geen items op de agenda.

Vragen?

Heeft u vragen over Almere 2.0? U kunt hiervoor contact opnemen met Gemeente Almere.

  • Telefoon 14 036
  • Elke werkdag open
  • Maandag t/m vrijdag: 8.30-17.00 uur
  • Burgerzaken vanaf 9.00 uur open