Flevo Campus lanceert 7e editie Food Pioneers Programma

Flevo Campus kondigt met trots de lancering aan van de zevende editie van het Food Pioneers Programma, voor startende ondernemers in de voedselindustrie. Het (Engelstalige) programma heeft als doel beginnende ondernemers een ondersteunende gemeenschap te bieden die hen helpt om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Voor dit programma werkt Flevo Campus samen met Impact Hub Amsterdam, Food Hub en Kitchen Republic.
In zes programmadagen tussen april en november ontvangen de deelnemers een reeks trainingen en workshops waarin ze worden geholpen hun business model aan te scherpen, hun doelgroep te begrijpen en hun storytelling te verbeteren. Ze leren van ervaren food ondernemers hoe ze hindernissen kunnen herkennen en overwinnen, en bouwen een sterk netwerk op binnen de regio.
Ondernemers die in aanmerking komen voor het Food Pioneers Programma moeten een product hebben dat af of bijna af is, hun eerste omzet hebben behaald of verwachten, en 200% gemotiveerd zijn om van hun bedrijf een succes te maken.
Uitgebreide informatie over het programma is te vinden op de website van Flevo Campus.
Flevo Campus is een van de sleutelprojecten van programmalijn Leren en werken.