Steiger Festival 2022

  Meerdaags Logo Steiger Festival op limoengroene achtergrond

  Zin een leuk dagje uit? Kom dan op zaterdag 8 of zondag 9 oktober naar de herfsteditie van het Steiger Festival in Almere Haven.

  Bij de ruim 30 marktkramen vind je hippe lifestyleproducten gemaakt van oude, herbruikbare materialen. Laat je inspireren! Pak het treintje om de hotspots op De Steiger te ontdekken en leuke workshops te doen of een bezoek te brengen aan de rommelmarkt. Meet je een kleurrijke outfit aan, duik het fotohokje in en pak een filmpje in de minibioscoop. Of bezoek de kunstexpositie en de modeshow.

  De toegang is gratis.

  Bekijk het volledige programma hier.

  Het project City Lab organiseert het Steiger Festival met als doel het aanjagen van circulaire bedrijvigheid in Almere. Het festival is mede mogelijk gemaakt door Almere 2.0.

  Tot ziens op De Steiger!

  Netwerkmiddag Steiger Festival 2022

  Logo Steiger Festival met tekst 'Netwerkmiddag' op limoengroene achtergrond

  Op vrijdag 7 oktober organiseert City Lab – voorafgaand aan het Steiger Festival – een netwerkmiddag voor bedrijven.

  We heten je welkom met een netwerklunch gevolgd door de officiële opening en de prijsuitreiking van de Upcycle City Competitie door wethouder van o.m. economische ontwikkeling, Maaike Veeningen. We blikken terug op het project City Lab en de Making Off Floriade Expo 2022 en lichten de toekomst van Circuloco toe. We sluiten af met een gezellige borrel met een bite.

  Je kan hier het programma bekijken en je aanmelden.

  Het project CityLab organiseert het Steiger Festival met als doel het aanjagen van circulaire bedrijvigheid in Almere. Het festival is mede mogelijk gemaakt door Almere 2.0.

  Partnerbijeenkomst PRICE – Natuurinclusief bouwen

  Buitenkant Aeres Hogeschool

  Duik met PRICE @Floriade in de wereld van natuurinclusief bouwen en zoek verdieping op het onderwerp.

  Laat je inspireren en denk met ons mee over hoe natuurinclusiviteit vastgoed en woongenot verhoogt. Hoe haal je waarde uit de omgeving? Hoe creëer je biodiversiteit in een wijk? Is natuurinclusiviteit een eis of noodzaak?

  Meld je aan op de website van PRICE.